top of page

Szolgáltatásaink

Google_Ads_logo_edited.png

Google Ads hirdetéskezelés

 

Mikor vásároltál úgy utoljára, hogy előtte nem néztél utána az interneten? Vállalkozásod célcsoportja sem tesz másképp. Vedd fel a versenyt vetélytársaiddal a keresőben is. Mi biztosítjuk, hogy potenciális vásárlóid rád találjanak!

 

Facebook hirdetéskezelés 

 

Üres like-okat gyűjtesz vagy vásárlókat?  Bízd ránk kampányaid menedzselését, és a Google mellett a Facebook lesz a legjobb barátod! Akár saját rajongóidat szeretnéd elérni, akár a konkurenciáét, nekünk egyik sem jelent gondot! 

 

 

Youtube hirdetéskezelés

 

Mondd el videóban, miért válasszanak téged potenciális vásárlóid, mi pedig megtaláljuk őket hirdetéseddel. A költségek miatt sem kell aggódnod, a Youtube-on csak akkor kell fizetned, ha végignézik a videódat! 

 

 

Remarketing

 

Aki egyszer már felkereste honlapodat, vásárolni szeretne. A kérdés az, hogy nálad, vagy a konkurenciánál fogja ezt megtenni.

Ne hagyd elúszni a potenciális vevőket, kövesd őket a remarketing segítségével! Hirdetéseddel célozd meg azokat is, akik jártak már weboldaladon! Gyűjts elégedett, visszajáró ügyfeleket!

 

 

Tanácsadás 

 

Néha mi is beleborzongunk, hogy mennyi mindent tudnak rólunk a programok, amiket használunk. Ezt a tudást viszont arra használjuk, hogy a lehető legtökéletesebb online marketingstratégiát alakítsuk ki számodra. Tanácsot adunk az online kommunikációban, megtervezzük kampányaidat,  de ha kell, segítünk a nulláról is elindulni. 

 

 

Teljeskörű marketing 

 

Felépítjük, vagy optimalizáljuk honlapodat és Facebook oldalat, gondozzuk a tartalmakat, megtervezzük a hirdetéseidet, menedzsel-jük kampányaidat, kitaláljuk a promóciókat. Garantáljuk, hogy ha velünk dolgozol, rengeteg fáradságtól és bosszankodástól kíméled meg magad! Ne hezitálj, lépj be te is elégedett ügyfeleink sorába!

 

bottom of page